Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les obres de millora de la carretera d’accés a Vespella de Gaià

La Diputació ha iniciat les obres de condicionament a la TV-2021 al llarg d’un quilòmetre, entre Vespella de Gaià i la travessera dels Masos de Vespella

La carretera d'accés a Vespella s'ampliarà i millorarà en seguretat La carretera d'accés a Vespella s'ampliarà i millorarà en seguretat CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 04 Agost 2017 13:40

La Diputació de Tarragona ha iniciat aquest setmana les obres de condicionament de la carretera TV-2021, entre l’avinguda del Pi, a Vespella de Gaià, i la travessera urbana dels Masos de Vespella, amb una longitud total del 1020 metres.

L’objectiu d’aquests treballs és la millora del traçat i l’ampliació de la carretera fins els set metres, excepte a les zones urbanes que serà de sis metres. Les obres contemplen, també, la construcció de cunetes per tal de millorar les condicions d’aquesta via i la seguretat del trànsit, en benefici de tots els usuaris.

El termini d’execució d’aquests treballs, amb un import d’ajudicació de 347.972,77 € (iva inclòs) és de cinc mesos i es preveu que acabin a finals d’any. L’empresa que realitza les obres és M.i J. Gruas, S.A , mentre que la redacció del projecte i la direcció del es obres ha anat a càrrec del Servei d’Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: