Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra inicia la segona fase del pla d’asfaltat de carrers

A Altafulla, la Via Augusta estarà formigonada per la Setmana Santa

L'avinguda de la Diagonal de Torredembarra és un dels vials inclosos en el pla d'asfaltat L'avinguda de la Diagonal de Torredembarra és un dels vials inclosos en el pla d'asfaltat ANNA F/ AJUNT. TORREDEMBARRA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 03 abril 2017 17:27

L’Ajuntament de Torredembarra iniciarà el 5 d’abril les obres de la segona fase del pla d’asfaltat de carrers. Aquest pla, pressupostat amb 50.000 euros, forma part del primer paquet d’inversions urgents aprovades el mes de gener i que contempla la intervenció en set carrers, entre els quals hi ha els de Tarragona, Lleida i l’avinguda Catalunya. Des de Manteniment i Via Pública s’ha donat prioritat a aquells espais que presenten més trams desgastats o clots per tapar. Més endavant es continuarà amb el pla de millora del polígon iniciat l’any passat.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Altafulla ha anunciat que la Via Augusta estarà formigonada per Setmana Santa. Posteriorment, es pavimentarà el vial i es preveu que les obres quedin enllestides a finals de maig. Un altre dels projectes previstos a la zona és la millora de l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: