Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern dóna llum verda al primer POUM de la Canonja

El pla contempla que el municipi creixi fins als 7.500 habitants

La Canonja es va segregar de Tarragona l'any 2010 La Canonja es va segregar de Tarragona l'any 2010 ARXIU/ EL PUNT AVUI
Urbanisme El Punt Avui
Dimecres, 08 Març 2017 08:33

La Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona que es va celebrar ahir va donar el vistiplau al primer Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la Canonja, municipi creat el 2010 després que una llei del Parlament li permetés segregar-se de Tarragona. El pla, que ja havia estat tractat a la comissió en un informe preliminar que es va aprovar el mes de gener passat, preveu que el nucli urbà (que actualment compta amb 5.839 veïns) creixi un 26,5%, xifra que es troba per sota de les previsions que establia el Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona. D'aquesta forma, els càlculs del document és que, un cop estigui desplegat del tot del nou pla urbanístic, la Canonja comptarà amb 7.500 habitants.

El POUM també tracta la transofrmació de la riera de la Boella posant-ne en valor les seves qualitats culturals i paisatgístiques, i concreta certs aspectes de l'ordenació del complex petroquímic per tal de facilitar la renovació de les indústries existents i la implantació de noves.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: