Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inaugurada l’Avinguda de la Química a la Pobla de Mafumet

El projecte ha estat finançat pels ingressos del conveni urbanístic amb les indústries químiques

Imatge d'uns dels moments de la inauguració de l'Avinguda de la Química Imatge d'uns dels moments de la inauguració de l'Avinguda de la Química CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Febrer 2017 10:47

L’Ajuntament de la Pobla i les industries químiques han inaugurat l’Avinguda de la Química de la Pobla de Mafumet. El vial està ubicat sobre l’antic tram de la carretera T-750 comprès entre la rotonda d’accés a l’A-27 i el polígon industrial, el qual ha estat finançat pel consistori “amb els ingressos percebuts del conveni urbanístic assolit per les 17 indústries i pels propietaris dels terrenys del polígon”, segons ha detallat l’alcalde de la localitat, Joan Maria Sardà.

Amb aquest projecte, els veïns i la indústria aconsegueixen una via que veu ampliada la seva calçada, la qual cosa ha permès, per una banda, doblar els carrils i, per una altra afegir zona d’aparcaments. A més, s’ha aprofitat per crear voreres equipades amb mobiliari urbà, bancs i papereres, així com s’ha instal·lat una nova xarxa de pluvials, d’aigua potable, d’enllumenat i reg. També, s’ha renovat la senyalització de trànsit, tant vertical com horitzontal, i s’ha enjardinat l’avinguda amb la plantació de 239 arbres.

La inauguració de més de 30.000 metres quadrats ha comptat amb la presència de més de 300 habitants del municipi, així com autoritats destacades, entre les quals destaquen el secretari d’Infraestructures de la Generalitat, els alcaldes dels pobles veïns, el president de l’AEQT i el directius de les indústries químiques. Els convidats, juntament amb l’equip de govern local, han visitat l’Avinguda amb un bus, en el qual els tècnics responsables de l’obra han detallat les principals característiques del projecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: