Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Conca troba una solució per tenir internet

Una empresa farà el desplegament d'una tecnologia nova al continent europeu

El Consell Comarcal, amb la col·laboració dels ajuntaments, vol posar fi als problemes de cobertura a moltes zones. El Consell Comarcal, amb la col·laboració dels ajuntaments, vol posar fi als problemes de cobertura a moltes zones. EL PORTAL NOU.
Tecnologia Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dimarts, 03 Gener 2017 08:19

El Consell de la Conca de Barberà impulsarà el desplegament d'una xarxa de telecomunicacions a tota la comarca que doti de serveis d'internet i de telefonia els llocs on ara hi ha problemes d'accés. Els serveis tècnics han valorat la conveniència de millorar l'accés mitjançant l'ús de la banda ampla per radiofreqüència. Per aquest motiu, s'ha arribat a un acord amb Aspwifi SL, una empresa especialitzada i interessada a proporcionar el servei.

Aspwifi buscarà els emplaçaments idonis per a la instal·lació dels equips evitant, quan sigui possible, la construcció de noves torres i prioritzant l'ús de les infraestructures de telecomunicacions privades o públiques ja existents. També s'encarregarà de dotar les torres amb els equips i la tecnologia necessàries per donar el servei. La tecnologia que utilitzarà prové dels EUA i és el primer lloc que s'implementa a Europa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: