Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alumnes d'enginyeria mecànica de la URV creen un aparell per recollir microplàstics a la platja

La universitat cedeix un equip de cribratge de polímers a la plataforma Salvem la Platja Llarga

Imatge de l'aparell de recollida de microplàstics amb els estudiants de la URV i membres de la Plataforma Salvem la Platja Llarga Imatge de l'aparell de recollida de microplàstics amb els estudiants de la URV i membres de la Plataforma Salvem la Platja Llarga URV
Tecnologia ACN
Dilluns, 19 Desembre 2022 20:08

Estudiants de l’assignatura de Tecnologia Mecànica del Grau en Enginyeria Mecànica de la URV han dissenyat un aparell que permet fer un cribratge de microplàstics a les platges. El prototip ha estat fabricat per alumnes de formació professional en l’àmbit de la Fabricació Mecànica de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca.

L’aparell ha estat cedit, en un acte celebrat el passat divendres 16 de desembre, a la plataforma ecologista Salvem la Platja Llarga de Tarragona perquè en faci ús i pugui dur a terme recollides de polímers a la platja.

D’aquesta manera, es dona resposta a un problema mediambiental vigent com és la quantitat excessiva de microplàstics a la costa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: