Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona crea l’App ‘TGN Emergències’ amb tota la informació sobre les mesures pel coronavirus

La nova aplicació inclou restriccions de mobilitat, dubtes sobre el confinament, actualització dels missatges del govern, resolucions sobre tràmits, recursos, etc.

Captura de pantalla de l'App TGN Emergències Captura de pantalla de l'App TGN Emergències CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Març 2020 10:24

L’Ajuntament de Tarragona ha creat una app, la TGN Emergències. Es tracta d’un nou servei per a la ciutadania que ofereix informació actualitzada al minut de totes les mesures que s’han pres a Tarragona amb motiu de la crisi del coronavirus: restriccions de mobilitat, dubtes sobre el confinament, actualització dels missatges del govern, resolucions sobre tràmits, recursos, etc., i també el detall i dades de contacte dels serveis que estan actius en aquest moment d’emergència.

“Amb tanta informació que s’està generant diàriament crèiem que era indispensable posar-la a l’abast de la ciutadania. Per això hem creat aquesta eina d’informació de servei que resolt tots els dubtes que genera la pandèmia. L’objectiu és que es converteixi en una eina útil que contingui informació del coronavirus, així com totes les mesures que des del consistori estem adoptant”, ha explicat el conseller responsable de Tecnologia de la Informació i Comunicació, Jordi Fortuny.

Aquesta app, disponible per a dispositius Android i iOs, es complementa amb el lloc web, que es pot consultar des de tots els dispositius. L’app TGN Emergències és  pot descarregar a través del web municipal. 

L’app conté informació sobre els serveis d’emergència que estan en funcionament a Tarragona i les seves dades de contacte, com també un espai que recollirà els serveis en línia i presencials que aquests dies ofereixen els comerços a la ciutat. L’aplicació també incorpora un espai per esclarir dubtes sobre el que es pot fer i el que no durant l’estat d’alarma i l’enllaç al Twitter de l’Ajuntament de Tarragona, on s’informa al minut de la darrera hora relacionada amb tots els aspectes de la crisi. Igualment, en aquesta App també es poden trobar totes les notícies que emet l’Ajuntament de Tarragona i l’accés a l’app del departament de Salut de la Generalitat, que permet fer el test en cas que l’usuari tingui símptomes relacionats amb el coronavirus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: