Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fira de la robòtica torna a firaReus i amplia horari i programa d'activitats

Catbot obrirà les seves portes aquest cap de setmana amb més xerrades i tallers per a tota la família

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallàres, i el co-fundador de Dynamind, Ricardo Bonastre, han presentat la segona edició de Catbot La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallàres, i el co-fundador de Dynamind, Ricardo Bonastre, han presentat la segona edició de Catbot FIRAREUS.COM
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Desembre 2019 07:20

La segona edició de la fira de robòtica Catbot obrirà les seves portes aquest cap de setmana ampliant programa i horari respecte a l’any passat. Així en aquesta edició la fira també es podrà visitar aquest diumenge a la tarda i s’ampliaran les activitats amb xerrades i tallers per a tota la família. CatBot és l'esdeveniment de robòtica educativa més important de la Catalunya Sud i està organitzat per firaReus i Dynamind, una empresa que organitza activitats extraescolars, formacions especialitzades i cursos i tallers sobre robòtica en l'àmbit de l’educació i les escoles.

CatBot segueix la línia de treball de firaReus de promoure l’organització d’esdeveniments relacionats amb sectors estratègics per la ciutat com són el sanitari, el de l’automoció i molt especialment el tecnològic. Així, aquest últim trimestre de l’any les instal·lacions del Tecnoparc han concentrat un gran volum d’activitats vinculades amb les noves tecnologies ja que firaReus haurà acollit dues fires: Mr Game i CatBot, a més de diverses jornades, d’impressió 3D al novembre i també vinculades al Clúster TIC.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallàres ha destacat que “aquesta fira va en la línia del foment de noves vocacions relacionades amb el sector TIC. Les empreses tecnològiques reclamen més professionals preparats, per això creiem que és important que des de ben petits coneguin les possibilitats que tenen al seu abast amb les noves tecnologies”.

Catbot oferirà la possibilitat d'apropar-se a les noves tecnologies a través de tallers de muntatge i programació, murals interactius, gimcanes tecnològiques, construccions arquitectòniques i conferències.

El co-fundador de Dynamind, Ricardo Bonastre, ha posat en relleu el fet que aquesta fira “és un bon aparador de les metodologies i eines STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques), ja que permet ensenyar a tothom que són, perquè serveixen i quina utilitat tenen en el futur de la societat.”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: