Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CaixaBank instal·la al Monestir de Poblet un "caixonet d’almoina digital"

El nou servei per a parròquies i institucions religioses permet realitzar donatius amb mòbil, targeta o wearable

El nou “caixonet d’almoina digital” es troba ubicat al Centre de Visitants del Monestir de Poblet El nou “caixonet d’almoina digital” es troba ubicat al Centre de Visitants del Monestir de Poblet CAIXA BANK
Tecnologia Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Novembre 2019 18:05

CaixaBank ha posat en marxa al Monestir de Santa Maria de Poblet un servei de "caixonet d’almoina digital" per realitzar donatius amb qualsevol mitjà de pagament digital, sigui un telèfon, una targeta contactless o fins i tot un rellotge smartwatch o qualsevol altre model de wearable compatible amb el pagament mòbil.

Es tracta d'un model especial de TPV contactless adaptat a les necessitats de la institució. Accepta donatius de la quantitat que desitgi l'usuari fins a un màxim de 20 euros, independentment de l’entitat de la qual sigui client i del tipus de targeta que tingui.

Per a Joaquim Macià, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, "Catalunya és el territori de l’Estat que ha posat en funcionament, d'inici, un major nombre de "caixonets d’almoina digitals", la qual cosa creiem que suposa tota una demostració de com l'arribada de les noves formes de pagament ja són habituals en el nostre dia a dia. A CaixaBank volem ajudar a les institucions religioses en el fet que avancin en la implantació de les noves tecnologies i puguin oferir més i millors serveis".

Macià va acompanyar a Fra Octavi Vilà, Abat del Monestir Santa Maria de Poblet, a conèixer el funcionament del nou “caixonet d’almoina digital” ubicat al Centre de Visitants del monestir.

Doble desenvolupament tecnològic

El desenvolupament tecnològic realitzat per CaixaBank està pensat perquè la institució religiosa pugui triar el format que millor s'adapta a les seves necessitats.

D'una banda, poden instal·lar la possibilitat de rebre només els donatius mòbils. En aquest cas, es tracta d'un "caixonet d’almoina digital" que recull les aportacions que els usuaris envien a través dels seus dispositius, a qualsevol hora i en qualsevol lloc.

D'altra banda, les institucions poden disposar físicament a l'església d'un "caixonet d’almoina digital" amb TPV contactless, la qual cosa els permet recollir "in situ" aportacions realitzades amb targeta, mòbil o qualsevol altre mitjà de pagament digital.

També existeix la possibilitat de combinar totes dues opcions per poder oferir el "caixonet d’almoina digital" tant dins com fora del lloc de culte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: