Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una delegació turca de Çannakale visita Tarragona per compartir experiències sobre ‘smart cities’

L’alcalde Ricomà ha rebut la delegació, aquest dilluns 8 de juliol, al consistori tarragoní

L'alcalde Ricomà ha rebut la delegació turca al consistori tarragoní L'alcalde Ricomà ha rebut la delegació turca al consistori tarragoní CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Juliol 2019 13:19

Una delegació de la ciutat tuca de Çannakale visita Tarragona per compartir experiències i projectes sobre ciutats intel·ligents. L’alcalde, Pau Ricomà, ha rebut la delegació, aquest dilluns 8 de juliol al matí, al Pati Jaume I de l’Ajuntament tarragoní, on l’alcalde els ha donat la benvinguda. La visita s’emmarca en el projecte europeu comú entre ambdues ciutats, anomenat ‘Partnership for the future of smart cities’, que té per objectiu l’intercanvi d’experiències de governança i projectes conjunts entre les dues ciutats Patrimoni de la Humanitat, i forma part de la convocatòria ‘Town_Twinning_Actions’, dins del règim de subvencions de la Unió Europea (TTGS) amb un pressupost de 100 mil euros.

La delegació de Çannakale, encapçalada per l’alcalde d’aquesta ciutat, Ülgür Gökhan, estarà a Tarragona fins al dia 12 de juliol. Durant aquests dies, mantindran diferents reunions tècniques per tal de conèixer les experiències desenvolupades a Tarragona relacionades amb les ciutats intel·ligents, del mateix mode que la delegació tarragonina va fer mesos enrere en la seva visita a Çannakale.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: