Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Institut Josep Tapiró i la Biblioteca Pere Anguera col·laboren en un projecte amb impressores 3D

L’objectiu és apropar la tecnologia als joves i donar visibilitat a l’espai bibliotecari per als estudiants de l’Institut reusenc

Lletres fetes en impressió digital 3D per a l'espai bebès de la Biblioteca Pere Anguera de Reus Lletres fetes en impressió digital 3D per a l'espai bebès de la Biblioteca Pere Anguera de Reus REUS.CAT
Tecnologia Redacció Infocamp
Diumenge, 07 Juliol 2019 13:08

L'Institut Josep Tapiró de Reus ha col·laborat amb la Biblioteca Pere Anguera per a la realització d'un projecte de tecnologia amb impressores 3D. El programa té la intenció d’apropar la tecnologia als joves a partir de projectes de tipus social, a més de donar visibilitat a l’espai bibliotecari com un indret de possible ús per als estudiants de l’Institut i com a espai de referència cultural.

Aquest any, una de les aportacions que ha fet la Biblioteca Pere Anguera ha estat la confecció d'un abecedari en 3D per a l'ús de l'espai de bebès ‘El niu’. Es tracta d'un projecte conjunt entre la Fundació SMART i el Programa d'Innovació Pedagògica STEAMcat, units per l'impuls de la tecnologia en l'àmbit educatiu.

Durant els mesos de juliol i agost hi haurà una programació especial d’activitats lúdiques i tallers, tot i que el centre romandrà també obert la resta de l’any.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: