Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Experts internacionals parlen dels avenços en dispositius nanoelectrònics i nanosistemes a la URV

L’ETSE acull un col·loqui organitzat amb investigadors del Japó, França, la Índia i els Estats Units

Imatge d'un nanosistema Imatge d'un nanosistema URV
Tecnologia Redacció Infocamp
Dijous, 23 Mai 2019 17:26

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat Rovira i Virgili acull, aquest divendres 24 de maig, diverses xerrades per saber cap on evolucionen els dispositius nanoeletrònics i el futur de les aplicacions electrònics en temes relacionats amb la sanitat, el medi ambient o amb la llar, per exemple. Es tracta d’un mini col·loqui organitzat pel capítol espanyol de la Societat de Dispositius Electrònics  (EDS) de Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) amb el suport del Departament d’Enginyeria Electrònica.

La jornada comptarà amb la participació de sis investigadors de prestigi internacional provinents de Japó, França, Índia, i els Estats Units que impartiran xerrades sobre els recents avanços en els dispositius nanoelectrònics i nanosistemes, integració i miniaturització, beneficis per la societat i reptes pel futur.  Les conferencies estan obertes a tothom que vulgui assistir-hi i es realitzaran a la sala de graus de l’ETSE. En aquestes xerrades es parlarà de com la tecnologia dels semiconductors i els dispositius electrònics ha beneficiat la societat i el món actual, a la sostenibilitat ambiental i de com  aquests avenços ofereixen oportunitats educatives, entre d’altres temes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: