Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de la Canonja rep el premi LocalTIC Cunit pel seu procés de transformació digital

A través de la seu electrònica de l’Ajuntament de la Canonja ja es poden realitzar més de 140 tràmits amb la màxima seguretat

El regidor de Noves Tecnologies i el cap del departament de l'Ajuntament de La Canonja El regidor de Noves Tecnologies i el cap del departament de l'Ajuntament de La Canonja AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dijous, 09 Mai 2019 16:41

L’Ajuntament de La Canonja ha estat distingit amb el premi al millor projecte consolidat de transformació digital en la IV edició del Congrés LocalTIC de Cunit, pel projecte ‘L’e-administració a la Canonja: una transformació fulminant’. El regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de la Canonja, Francesc Roca, i el cap del departament, Daniel Prieto, van ser els encarregats de recollir el premi, que ha posat en valor la feina realitzada pels treballadors públics en el procés de transformació digital de l’Ajuntament de la Canonja, el qual ha passat de 0 a 100 en administració electrònica en poc temps i a l’administració per ser i mostrar-se activa en projectes d’innovació i administració electrònica.

En aquesta IV edició del Congrés, que s’ha centrat en la innovació i modernització del món públic, la gestió del canvi, l’empoderament públic i municipis smart, Daniel Prieto també ha dut a terme una ponència sobre l’exitós i ràpid procés de transformació digital de l’Ajuntament de la Canonja, que seguirà evolucionat incorporant nous sistemes i millores. El cap del departament de Noves Tecnologies ha destacat la bona organització del congrés i el gran nivell de les ponències. Per la seva banda, el regidor Francesc Roca ha agraït als treballadors la feina feta i l’esforç per a fer-ho possible i els ha donat l’enhorabona per l’èxit aconseguit.

Més de 140 tràmits, a través de la seu electrònica del consistori canongí

Pel que fa a la transformació tecnològica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de la Canonja ja es poden realitzar més de 140 tràmits amb la màxima seguretat, sense condicionaments d’horaris ni d'espai i contribuint a un ús més eficaç i eficient dels recursos públics. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: