Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fibra òptica arriba al polígon La Cometa del Vendrell

Xarxes de Telecomunicacions SL farà l'instal·lació i preveu oferir el servei a partir del juny

El polígon industrial La Cometa tindrà fibra òptica El polígon industrial La Cometa tindrà fibra òptica AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimarts, 30 abril 2019 10:24

El passat 15 d’abril, la Junta de Govern Local del Vendrell va concedir la llicència urbanística a Xarxes de Telecomunicacions SL, perquè realitzin les obres del desplegament de la fibra òptica al polígon industrial La Cometa.

Es preveu que es podrà oferir el servei a partir del mes de juny. La fibra òptica donarà resposta a les necessitats actuals de les empreses del polígon, que requereixen connexió a Internet.

Pel que fa a les zones del Vendrell on no arriba la fibra, la Conselleria de Polítiques Digitals i l’Administració Pública van anunciar l’ampliació de la xarxa de fibra òptica pública de la Generalitat de Catalunya fins al Baix Penedès. L’objectiu és que arribi a tots els pobles de la comarca el 2023.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: