Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament d'Alcover instal·la un quiosc multimèdia per agilitzar la tramitació electrònica

El servei es dirigeix a tothom, tant entitats i empreses, com a persones a títol individual

Imatge del tòtem digital per a realitzar tràmits on-line Imatge del tòtem digital per a realitzar tràmits on-line AJ. ALCOVER
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimecres, 10 abril 2019 10:51

L'Ajuntament d'Alcover ha instal·lat, davant l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, un sistema tòtem digital per a realitzar tràmits on-line. Aquest nou servei permet agilitzar el registre amb l'Ajuntament i poder fer la tramitació de manera telemàtica. El nou servei està dirigit a tothom: entitats, empreses i persones a títol individual, que hagin de realitzar algun tràmit administratiu amb el consistori. A més, és un dispositiu apte per a diferents tipus de certificats com IdCat o Clave Pin de nivell bàsic o certificats de nivell de seguretat alt com és el cas del DNI electrònic (amb contrasenya vigent) i Clave Permanente.

Amb l'entrada en vigor de la nova Llei 39/2015 de l'octubre, les entitats i associacions estan obligades a relacionar-se electrònicament amb les administracions públiques i per tant, a tenir un certificat digital. Per altra banda, al ciutadà se li recomana també utilitzar la tramitació electrònica, que serà obligatòria a partir del 2020. El certificat digital és un mitjà d'identificació electrònic que permet realitzar tràmits en línia amb plenes garanties jurídiques. Aquest permet identificar-se al realitzar alguna gestió i tràmit a través d'un programari web com també signar electrònicament documentals amb plena validesa jurídica. Amb l’objectiu de facilitar aquest procés, l’Ajuntament d’Alcover ha instal·lat aquest sistema tòtem digital per a realitzar tràmits on-line.

D’altra banda, l'Ajuntament d'Alcover ajudarà a realitzar el certificat ciutadà a tota persona que vulgui desenvolupar aquest tràmit cada dimecres i dijous, de 16:30 h a 19 h, a la biblioteca d'Alcover (Ca Cosme). Com també ho faran les administratives de l'OAC de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic. Aquest suport es durà a terme fins a meitats de maig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: