Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls amplia els punts de connexió i millora la xarxa Wi-fi

Les places del Portal Nou, de l'Oli, 1 d'Octubre i el tram de la carrer de la Cort proper a la plaça del Blat s'afegeixen als punts de connexió de la ciutat

La plaça de l'Oli, una de les noves zones amb xarxa Wi-fi del Barri Antic de Valls La plaça de l'Oli, una de les noves zones amb xarxa Wi-fi del Barri Antic de Valls ARXIU / INFOCAMP
Tecnologia Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Març 2019 17:37

Valls disposa de més punts de connexió Wi-fi que a partir d'ara donaran cobertura a les zones de la plaça del Portal Nou, plaça de l'Oli, plaça 1 d'Octubre i un tram del carrer de la Cort proper a la plaça del Blat, justament on està ubicada la nova Oficina Municipal d'Informació i Turisme. Amb aquesta ampliació els ciutadans disposen d'un total de 20 punts de connexió que donen cobertura a 12 zones de la ciutat. A més, tots el punts Wi-fi s'han indicat amb noves senyals verticals.

Amb aquesta última ampliació de punts de connexió s'ha reforçat la cobertura de la zona del Barri Antic. D'aquesta manera es dóna servei gratuït de connexió a internet als carrers i places més concorregudes del barri. A part de donar un bon servei als turistes que visiten la ciutat, aquest servei gratuït també té una vessant més social, ja que ofereix l'oportunitat de connexió a aquelles persones que no es poden permetre un contracte de connexió fixe.

Millora de la xarxa Wi-fi

Per altra banda, també s'ha reforçat la xarxa Wi-fi de la ciutat per millorar-la en aspectes de seguretat i disponibilitat. A més s'ha ampliat l'ample de banda disponible en el seu conjunt, passant de 30Mb a 600Mb, amb una capacitat de més de 400 usuaris connectats de forma simultània. El volum de trànsit de dades diàries ha crescut des dels inicis de la xarxa el 2016. Durant el primer any hi havia una mitjana de 550 usuaris diaris amb 6,5 Gb de trànsit. Actualment el nombre d'usuaris és més del doble, uns 1200 usuaris diaris i gairebé el triple de volum de trànsit amb més de 16 Gb.

La inversió de la Regidoria de Sistemes d'Informació i Comunicacions de l'Ajuntament de Valls en les millores de la xarxa, l'ampliació dels punts de connexió i el conjunt de la senyalització representa d'uns 5.000 €.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: