Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La DOP Siurana promou la presència digital de les seves entitats

Es realitzarà una jornada formativa el pròxim dimarts, 19 de març, entre les 16 h i les 19 h a l’Estació Enològica de Reus

La formació tindrà lloc a l'Estació Enològica de Reus La formació tindrà lloc a l'Estació Enològica de Reus DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Març 2019 11:04

La DOP Siurana ha organitzat una jornada formativa destinada a les 33 entitats que la integren per incentivar la seva presència digital i fer-les més dinàmiques i actives a les xarxes socials, el pròxim dimarts, 19 de març. Amb aquesta iniciativa també es persegueix la valorització de l’oli d’oliva verge extra que elaboren. Durant la sessió, que tindrà lloc a l’Estació Enològica de Reus, (seu de la DOP Siurana) entre les 16 h i les 19 h, els assistents coneixeran les xarxes socials més importants i rebran consells per fer un bon packaging.

Després de la renovació del web, la DOP Siurana vol que les entitats participin de l’estratègia comunicativa per fer més visible i valoritzar l’oli d’oliva verge extra. Per això s’ha programat una sessió formativa que porta per nom ‘Com comunicar la teva entitat online’ i que dirigirà l’agència Kiribatis especialitzada en la comunicació del turisme alternatiu. La jornada la impartirà Daniel Gutiérrez Abella i permetrà als assistents conèixer aspectes teòrics i pràctics com la creació de marca i la importància de comunicar online i offline el valor afegir de l’oli d’oliva verge extra. Durant la sessió, es donaran consells per a un bon packaging i també es farà repàs de les xarxes socials més importants i influents i es detallarà com es gestionen, de manera que les entitats podran implementar-ho als seus respectius projectes.

Des de la DOP Siurana defensen la importància de fer visibles els projectes, augmentar el coneixement del territori productor i desenvolupar experiències d'oliturisme, tant com la producció del mateix oli d’oliva verge extra. D’aquesta manera, la comunicació serà en els propers mesos una de les línies de treball en la qual més s’incidirà a nivell intern per reconèixer la tradició, la història, la qualitat i l’aposta per la salut que significa el cultiu mediterrani de l’olivera i el consum habitual d’oli d’oliva verge extra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: