Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mobile Week farà aturada a Reus

Per tercer cop, el Mobile World Capital Barcelona s'expandeix al territori català i arribarà el 20 de febrer a Reus / També a les ciutats de Girona, Lleida, Igualada, i a la comarca de la Ribera d’Ebre

Fotografia de la presentació del Mobile Week a Barclona Fotografia de la presentació del Mobile Week a Barclona AJUNTAMENT DE REUS
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Gener 2019 10:11

El Mobile World Capital Barcelona presenta el Mobile Week que s’expandirà a diferents localitzacions de Catalunya, a un total de cinc nous llocs: Girona, Lleida, Reus, Igualada, i la Ribera d’Ebre.

L’esdeveniment tindrà lloc del 14 al 23 de febrer, de forma paral•lela en les 6 localitzacions, on l’art, la ciència i la tecnologia convergiran en un espai de reflexió entorn del desenvolupament tecnològic i digital.

L’edició d’enguany presenta una programació d’activitats obertes i gratuïtes sota el lema ‘La nostra senzilla relació amb la tecnologia’ i convida al ciutadà a reflexionar sobre la repercussió que té la tecnologia en la seva vida quotidiana. Diferents ponents generaran aquest debat en un entorn de ciutat oberta i totalment gratuït.

Mobile Week Catalunya

L’expansió del Mobile Week per diferents territoris catalans ha sigut impulsada pel Govern de la Generalitat de Catalunya, amb una visió de país involucrant 4 ciutats i 1 comarca, com és la Ribera d’Ebre.

A la Ribera d’Ebre les activitats duraran tota la setmana –del 18 al 24 de febrer-, els gironins podran gaudir dels actes durant 3 dies –del 21 al 23 de febrer-, mentre que a Reus i Lleida se celebrarà únicament el 20 de febrer, a Igualada tindrà lloc el 22 de febrer.

Totes 5 tenen previst programar 25 conferències i taules rodones, 15 tallers i presentacions, 4 projeccions de cinema o documentals, 2 programes de ràdio, 3 exposicions i 5 activitats per al públic juvenil o familiar. A més, comptaran amb 110 ponents que participaran en la iniciativa. Aquestes conferències abordaran temes com la influència del mòbil a la vida quotidiana, els reptes de la mobilitat, el talent i la formació digital, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: