Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els monuments de Tarragona eliminen el pagament en metàl·lic

Els recintes del Museu d’Història s’abastiran amb uns equipaments tecnològics que permetran la venda electrònica i el pagament únicament amb targeta de les entrades

Part exterior del Circ romà de Tarragona, on s'implantarà, entre altres monuments, la nova tecnologia que únicament permetrà pagar amb targeta Part exterior del Circ romà de Tarragona, on s'implantarà, entre altres monuments, la nova tecnologia que únicament permetrà pagar amb targeta CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Divendres, 30 Novembre 2018 10:55

A partir d’aquest dissabte 1 de desembre, els recintes gestionats pel Museu d'Història de Tarragona inicien el nou sistema de venda d’entrades que permetrà el pagament únicament amb targeta. Així, el Circ, el Fòrum de la Colònia, les Muralles, l’Amfiteatre i el Pretori i també les visites del primer dissabte de cada mes a les Cases Castellarnau i Canals comptaran amb equipaments tecnològics que permetran la venda electrònica i el pagament amb targeta.

La mesura forma part del procés iniciat per l’Ajuntament de Tarragona per suprimir l’ús d’efectius en els diferents serveis municipals i apostar per la innovació tecnològica. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament pretén incrementar la seguretat en els diferents recintes del Museu d’Història. Al no haver d’utilitzar diners en metàl•lic, s’eliminen els possibles riscos del personal al servei de les taquilles dels museus, i el que és més important, s’apropa l’Administració municipal als ciutadans mitjançant la via electrònica, en consonància amb la línia general de Reforma i Modernització de l’Administració Pública.

L’entrada general als recintes també es pot adquirir de manera anticipada a www.tarracoticket.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: