Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou crea una APP per millorar el manteniment del municipi

L’APP ‘Cuida Salou’ permetrà millorar i agilitzar la recollida i tramitació de les incidències de manteniment de la via pública

El cap de Sistemes, Jesús Redón, mostra la nova APP a l'alcalde de Salou, Pere Granados. Al seu costat, el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán El cap de Sistemes, Jesús Redón, mostra la nova APP a l'alcalde de Salou, Pere Granados. Al seu costat, el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán CEDIDA
Tecnologia Júlia Estivill
Dimecres, 20 Juny 2018 16:13

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Noves Tecnologies i de Qualitat, posa a disposició dels veïns i veïnes del municipi la nova App ‘Cuida Salou’. Aquest aplicatiu vol millorar la relació amb el ciutadà així com l’eficàcia per atendre les incidències de manteniment que es produeixen a la via pública de Salou i que els ciutadans detecten.

‘Cuida Salou’ es tracta d’un nou canal per recollir les incidències que es detecten des de la ciutadania i que es comunica a l’Ajuntament. Per tant, s’agilitza la comunicació que passa a ser molt ràpida i efectiva. A més, a través de l’aplicació, el ciutadà podrà consultar en tot moment si l’Ajuntament ha rebut la incidència i fer un seguiment de l’estat en què aquesta es troba. Per la seva banda, el cap Sistemes d’Informació de l’Ajuntament de Salou, Jesús Redón, ha explicat que la brigada de les vies públiques disposarà de mòbils o tauletes per poder actualitzar l’estat de les incidències a peu de carrer, “permet que sigui al carrer on podem actuar i es guanya en eficàcia” ha afegit. Des de la regidoria fa 6 mesos que treballen en aquesta App i que ja compten amb un total de 700 incidències recollides de caràcter intern.

Es tracta d’una “eina efectiva per millorar el manteniment de la ciutat a través de la col·laboració del ciutadà” explicava l’alcalde de Salou, Pere Granados, qui indicava que amb aquest aplicatiu es vol arribar a un estat d’excel·lència de la imatge de Salou i, per a fer-ho s’està treballant de forma transversal. Granados ha explicat que de les 25 persones que s’incorporaven, pròximament, gràcies al pla d’ocupació, moltes d’elles anaven destinades a ajudar a millorar la via pública.

‘Cuida Salou’

El ciutadà es pot descarregar a partir d’avui l’APP i començar a col·laborar en aquest manteniment del municipi. Per tal de poder accedir a ‘Cuida Salou’ l’usuari s’ha de registrar a partir d’aquí, aquest ja pot enregistrar la nova incidència detectada. Per a fer-ho, ha de triar entre les 10 opcions que ofereix el llistat que determina de quin tipus d’incidència es tracta. Tot seguit s’afegeix un breu títol per tal d’explicar l’assumpte d’aquesta incidència i finalment es pot adjuntar un text explicatiu i una imatge per tal que pugui ser geolocalitzada. Un cop realitzat aquests passos la incidència es troba dins del sistema per ser distribuïda. A més, com es tracta d’una comunicació continua amb el ciutadà, l’usuari rep un mail assegurant que s’ha rebut la seva incidència.

Un cop realitzat aquest tràmit, l’usuari podrà accedir a la incidència, o incidències que hagi fet arribar, per comprovar-ne el seu estat i veure si queda pendent d’estar resolta o si ja ho ha estat. “És una aplicació molt fàcil per a l’ús del ciutadà” ha assegurat el regidor de Noves Tecnologies i de Qualitat, Jesús Barragán.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: