Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fibra òptica es desplegarà enguany als Pallaresos

La instal·lació s'iniciarà aquesta primavera i finalitzarà a la tardor

La fibra òptica s'instal·larà als Pallaresos durant aquest any La fibra òptica s'instal·larà als Pallaresos durant aquest any CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Març 2018 10:37

L'alcalde dels Pallaresos, Josep Nolla, ha tancat recentment un acord amb Telefónica Movistar per al desplegament immediat de la fibra òptica al municipi. La previsió és que s'iniciï la instal·lació de la xarxa, a partir d'aquesta primavera, i que quedi totalment desplegada i operativa aquesta mateixa tardor, segons fonts municipals.

L'accés a la fibra òptica era un dels compromisos de l'equip de govern dels Pallaresos per a aquest mandat. Després de llargues negociacions amb els diferents operadors, finalment, els veïns i veïnes de tot el municipi podran navegar per l'autopista de la informació. L'arribada de la fibra òptica també facilitarà el teletreball, l'e-comerç i l'accés definitiu a les noves tecnologies per poder tirar endavant projectes que requereixin una bona connectivitat a Internet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: