Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El MAMT estrena una web més completa i accessible amb un exhaustiu catàleg d’artistes i obres

A més, també s’incorpora un cercador intern, adaptació als diferents dispositius mòbils o la introducció de més idiomes

Imatge de la web Imatge de la web CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Desembre 2017 17:29

Fent honor al seu eslògan ‘Un museu obert a tothom’, el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) estrena una pàgina web més completa i accessible. Aquesta ofereix nous apartats amb informació i imatges de totes les obres i autors que integren el fons artístic, dades sobre les exposicions permanents i temporals, noticies, visites virtuals a les exposicions i altres múltiples serveis per a l’usuari. Dissenyada pel MAMT i desenvolupada amb recursos propis de la Diputació, es tracta d’una plataforma àgil i visualment atractiva on la col·lecció artística s’integra com a peça fonamental de la informació.

Pel que fa al disseny i estructura, permet una interacció més senzilla a l’hora de navegar-hi. La informació s’ha estructurat a l’entorn de set grans eixos com són la introducció al MAMT, les col·leccions, les exposicions, actualitat, visites, serveis i MAMT Pedagògic. Aquest darrer apartat compta amb una web específica, renovada l’any passat, amb tota la informació del servei educatiu que el museu ofereix a docents, escolars i famílies de la demarcació. D’altra banda, el desenvolupament de la nova web del MAMT fa possible que els seus continguts apareguin millor posicionats a Google.

Altres novetats

Entre les novetats també destaquen la incorporació d’un cercador per buscar informació detallada del que conté la web, la introducció de l’idioma francès (que s’afegeix al català, castellà i anglès) o l’adaptació de la pàgina als diferents dispositius mòbils. Pel que fa als continguts, cal esmentar la possibilitat de realitzar visites virtuals per a les exposicions i consultar-ne els catàlegs, tant els actuals com els antics i, especialment, l’apartat dedicat als més de 500 artistes presents al museu i a les seves creacions, més de 5.000 olis, dibuixos, aquarel·les, escultures, fotografies, gravats o ceràmiques. D’aquesta manera, la web del MAMT es converteix en la més completa eina de coneixement i estudi de l’art contemporani a la demarcació.

Publicitat