Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quasi 700 alumnes faran propostes tecnològiques d’oci en família

10 centres del Camp de Tarragona participaran en diversos projectes col·laboratius en la primera edició del programa l’InJUÉ SMART Challange

Presentació al Mercat Central de Tarragona del programa InJUÈ SMART Challenge que convida a joves a divertir-se desenvolupant solucions innovadores Presentació al Mercat Central de Tarragona del programa InJUÈ SMART Challenge que convida a joves a divertir-se desenvolupant solucions innovadores L.MOLNÉ
Tecnologia Laia Molné
Dilluns, 04 Desembre 2017 16:35

La primera edició del programa InJUÉ SMART Challenge per realitzar projectes tecnològics entre els alumnes de 3r i 4t d’ESO, ha aplegat la participació de 10 municipis del Camp de Tarragona i prop de 700 alumnes. El programa consisteix en un repte proposat per cada escola, el qual es donarà a un altre centre perquè el resolgui. Tot això en tres mesos i amb ajuda de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). La plataforma participo.cat serà l’eina base que els alumnes hauran d’utilitzar per realitzar el projecte, penjar-lo i inclús votar el guanyador, a més les xarxes socials seran un complement pel projecte.

Tot aquest procés té la intenció d’aconseguir que els joves utilitzin la tecnologia de forma pràctica i amb propostes reals , ja que els resultats es posaran a disposició de la Càtedra d’emprenedoria i creació d’empreses i la Càtedra d’Inclusió Social de la URV (Universitat Rovira i Virgili), des d’on analitzaran les propostes i les incorporaran a diverses investigacions sobre el sector de l’oci i els joves. Segons el representant de la Càtedra de la URV, Xavier Càmera, aquest projecte ajudarà a “despertar talent entre els joves, el qual a vegades no aflora per por”.

Durant tot el procés les tecnologies seran fonamentals per realitzar projectes amb un rerefons social i per aconseguir resultats a partir de l’ús de les TICS, segons la presidenta de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, Begoña Floria, en aquest projecte destaca “la importància de la tecnologia com a eina i no com a finalitat”. El programa clourà amb una gala d’entrega de premis a la primavera, on es tindrà en compte diferents categories, entre ells per la proposta Team Challange, al millor treball en equip.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: