Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els municipis del territori avancen cap a ciutats intel·ligents

Diversos ajuntaments i entitats del territori treballen plegats per crear projectes intel•ligents per les seves ciutats

El grup Smart CATSud s'ha reunit a Salou El grup Smart CATSud s'ha reunit a Salou CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Novembre 2017 19:37

El grup Smart CATSud, format per l’Ajuntament de Salou, Reus, Tarragona, Cambrils, Calafell, Tortosa, Vila-seca, Tortosa, Amposta , Valls i Cunit , la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Baix Camp ha realitzat la seva reunió mensual a Salou on una dotzena de responsables de TIC dels ajuntaments i entitats integrades han treballat en el seguiment de projectes sobre mobilitat al territori o per la implantació de la resiliència urbana.

D’aquesta manera, SmartCatSud busca, a llarg termini, millorar i optimitzar els serveis de tecnologies de la Informació i la Comunicació i aconseguir així crear ciutats intel·ligents (SmartCity). Segons el regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Salou, Jesús Barragán, el que es pretén és aconseguir projectes que rebin fiançament extern i que millorin les ciutats, l’entorn urbà i la vida dels ciutadans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: