Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pavelló Olímpic de Reus renovarà els marcadors amb pantalles de darrera generació

El consistori reusenc treu a concurs públic el contracte per al subministrament, muntatge i posada en funcionament de dos nous marcadors amb pantalles led

Imatge de l'exterior del Pavelló Olímpic Municipal de Reus Imatge de l'exterior del Pavelló Olímpic Municipal de Reus CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dilluns, 31 Juliol 2017 11:04

L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, a tret a concurs públic el contracte per al subministrament, muntatge i posada en funcionament de dos nous marcadors esportius amb pantalles led de darrera generació per al Pavelló Olímpic Municipal. Els nous elements, amb 14 metres quadrats de superfície, hauran d’estar dotats de programari homologat per als principals esports, com bàsquet, handbol, bolei, hoquei, etc., i preparats per a una possible adaptació a futurs canvis normatius. El contracte surt a licitació per un import de 132.498,16 euros.

Els actuals marcadors es van instal•lar l’any 1992, quan es va construir el pavelló amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92, ja que Reus va ser Subseu Olímpica en Hoquei patins. Així doncs, els nous dispositius, adaptats a noves necessitats, milloren l’experiència de l’espectador, més enllà de la funció informativa, ja que permeten fer retransmissions en directe, la repetició de les jugades més espectaculars, com també ofereixen tota la informació a temps real. El regidor d’Esports, Jordi Cervera, va afirmar que “després de 25 anys, el Pavelló Olímpic Municipal requereix una renovació dels marcadors per mantenir l’alta qualitat de l’equipament” i va afegir que així es podrà continuar organitzant “esdeveniments esportius de primera magnitud”.

Per això, el subministrament i muntatge dels videomarcadors haurà d’incloure entre altres, les pantalles led de darrera generació, amb funcions de marcador electrònic multiesportiu oficial; el sistema de control remot, que permet la gestió de continguts de la pantalla; l’estructura de suport per a la instal•lació de la pantalla; el software de control i reproducció de vídeo per a l’ús d’aplicacions comuns a les pantalles de LED; el software esportiu, específicament dissenyat per la utilització de la pantalla led com marcador electrònic esportiu; i una consola, que permet controlar tots els paràmetres de joc per una sola persona (jutge àrbitre).

El projecte d’instal•lació de les pantalles s’executarà en dues fases per no entorpir l’activitat normal del pavelló. El contracte que surt ara a concurs pertany a la segona fase, que s’executarà quan hagi acabat la primera, la de subministrament i instal•lació de la xarxa de cablejat de fibra òptica i connexions entre la pista i el control intern.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: