Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç disposarà de fibra òptica

La previsió és que el nou servei entri en funcionament a finals d’aquest any

La fibra òptica permetrà millorar les telecomunicacions del municipi La fibra òptica permetrà millorar les telecomunicacions del municipi CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Mai 2017 09:34

Després de les gestions realitzades per l’Ajuntament de l’Arboç, la companyia de telefonia MásMóvil té previst dotar el municipi amb la nova xarxa d’accés de fibra òptica. Per aquest motiu, la companyia ja ha començat a parlar amb els ciutadans per tal de visualitzar i determinar com i de quina manera es farà el desplegament físic d’aquesta xarxa. Tot i això, està previst que el nou servei entri en funcionament a finals d'enguany.

La posada en marxa d’aquest nou servei permetrà millorar les telecomunicacions del municipi i, alhora, suposarà un guany socioeconòmic important per a la ciutadania. Es reduirà considerablement la fractura digital i el teixit empresarial i comercial es beneficiarà de les noves oportunitats lligades a la societat de la informació. Així doncs, l’arribada de la fibra òptica dinamitzarà una sèrie de factors econòmics que permeten generar un efecte positiu sobre la productivitat de l’economia local i també en termes de cohesió territorial.

A més, al marge de facilitar la inclusió social, el desplegament de la fibra òptica també assoleix objectius de desenvolupament sostenible i permet una millor protecció del medi ambient, ja que la seva utilització minimitza el consum energètic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: