Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Salou al mòbil’ aconsegueix més de 2.000 descàrregues en un any

L’aplicació gratuïta reuneix tota la informació municipal i els diferents actes d’agenda

Imatge de l'aplicació de 'Salou al mòbil' que ha aconseguit més de 2.000 descàrregues en un any Imatge de l'aplicació de 'Salou al mòbil' que ha aconseguit més de 2.000 descàrregues en un any SALOU.CAT
Tecnologia Redacció Infocamp
Divendres, 03 Març 2017 09:22

L’APP de la vila de Salou, ‘Salou al mòbil’, acumula un total de 2.217 descàrregues des de la seva posada en funcionament el gener del 2016. Aquesta aplicació mòbil té l’objectiu d’acostar al ciutadà altre tipus d’informació d’interès com són les instal·lacions municipals, els horaris dels transports o els centres de Salut. Com també apareixen la ubicació dels centres de turisme o els punts wi-fi repartits pel municipi.

Aquesta eina al smartphone, que és de caràcter gratuït, està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. És complementa amb el portal de l’Ajuntament de Salou a Internet i amb els perfils a les xarxes socials. A més, permet assessorament a emprenedors i inclou un apartat que recull ‘Què fer’ al municipi, el qual recull dades sobre la situació de les platges i on es poden trobar les empreses d’oci de la capital de la Costa Daurada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: