Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un xoc entre dos camions obliga a tallar l'AP-7 al Penedès

L'accident va passar dimarts a la matinada, a l'altura de Banyeres del Penedès

Imatge d'un dels camions accidentats, i els operaris netejant la calçada on va caure la càrrega. Imatge d'un dels camions accidentats, i els operaris netejant la calçada on va caure la càrrega. ACN.
Successos Taempus/ ACN
Dimecres, 11 Gener 2017 08:10

Un xoc entre dos camions dimarts a la matinada va obligar a tallar l'autopista AP-7 en sentit Barcelona fins a les dotze del migdia. L'accident va tenir lloc a tres quarts de cinc de la matinada al quilòmetre 212, a l'altura de Banyeres del Penedès. A causa de l'accident, la càrrega dels camions –fruita i verdura– va quedar escampada per la calçada, i els operaris van haver de treballar durant hores per netejar la via.

A conseqüència del xoc, el conductor d'un dels camions va resultar ferit lleument i l'altre va quedar il·lès. Mentre l'autopista va estar tallada, els Mossos d'Esquadra van desviar el trànsit per la C-32 i l'N-340, fins que passades les dotze del migdia la circulació va quedar normalitzada. Això va provocar retencions i cues dins la mateixa autopista i també a les vies alternatives.

Al lloc de l'accident, s'hi van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van supervisar el transvasament dels dipòsits de gasoil dels camions.

Precisament el grup al Senat de Compromís va fer públic ahir el seu temor per les imprecisions del Ministeri de Foment respecte a l'alliberament del peatge de l'AP-7 a partir del 2019. Segons el grup valencià al Senat, l'AP-7 és una de les més rendibles de l'Estat i té una intensitat de trànsit que supera els 20.000 vehicles diaris. Els alcaldes del Penedès fa anys que reclamen la gratuïtat d'aquesta via, ja que l'N-340 està col·lapsada i no pot assumir el volum de trànsit que té ara.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: