Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un tarragoní condemnat a nou mesos per intentar extorquir David Bisbal

El processat va reclamar al cantant diners, a canvi de tornar-li una antiga línia de telèfon mòbil on l'home hauria descobert imatges íntimes comprometedores

David Bisbal, en una actuació recent al programa 'OT. El reencuentro" de TVE. David Bisbal, en una actuació recent al programa 'OT. El reencuentro" de TVE. RTVE.
Successos EFE/Redacció Infocamp
Dijous, 29 Desembre 2016 08:13

El jutjat penal número 1 d'Almeria ha condemnat a nou presos de presó a O.B.P., un tarragoní que va obtenir informació i fotografies íntimes del cantant David Bisbal a través d'una línia de teléfon mòbil que aquest havia donat de baixa. El processat es va posar en contacte amb amics del cantant per obtenir informació i va amenaçar que estava disposat a entregar el material obtingut a algunes televisions que havien mostrat el seu interès en difondre les imatges. L'home va reclamar a l'artista andalús una contraprestació econòmica a canvi de tornar-li la línia, però el cantant no va accedir a les seves demandes i va portar el cas als jutjats. 

La sentència condemna l'acusat per un delicte d'extorsió en grau de temptativa i manté que la "contundència" d'aquestes proves "demostra clarament que les úniques intencions de l'acusat eren extorquir Bisbal". L'acusat encara pot presentar un recurs d'apel·lació davant l'Audiència Provincial d'Almeria en el termini de deu dies.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: