Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policía Nacional deté a Calafell a un membre de la màfia calabresa "Ndrangheta"

L'individu tenia pendent de complir una condemna propera als 12 anys de presó per blanqueig i associació mafiosa

L'estació de Calafell, on van detenir el membre de la màfia calabresa. L'estació de Calafell, on van detenir el membre de la màfia calabresa. CEDIDA.
Successos Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Desembre 2016 12:59

Agents de la Policía Nacional han detingut a Calafell un home de 52 anys i natural de Milà (Itàlia), relacionat amb la màfia calabresa "Ndrangheta". L'arrest ha estat fruit de la col·laboració amb els Carabinieri italians i motivada per una ordre europea de detenció i lliurament emesa per la Fiscalia General de Milà. Figurava encartat a l'"Operació Metallica" en què es van detenir 24 persones i es van confiscar actius financers per més de 62 milions d'euros, 51 quadres d'autor -tres de procedència espanyola- i altres obres d'art i peces d'arqueologia.

Cita a Calafell

Les autoritats italianes van alertar al cos estatal de policia sobre la possible presència d'un pròfug de la justícia italiana a casa nostra. Concretament, barallaven informacions sobre una trobada que anava a mantenir pròximament el fugitiu a la demarcació de Barcelona amb una dona procedent d'Itàlia, i que anava a desplaçar-se en avió fins a l'Aeroport del Prat. Amb aquesta informació es va establir un dispositiu que va permetre localitzar i detenir al reclamat als voltants de l'estació de Calafell, on s'havia citat amb la persona procedent d'Itàlia.

Durant la detenció se li va intervenir entre les seves pertinences una carta d'identitat falsificada, pel que se li ha atribuït a Espanya la comissió d'un delicte de falsedat documental.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: