Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llencen trossos de carn amb claus per fer mal als gossos

En poques setmanes tres animals n'han ingerit i dos han hagut de ser operats d'urgència per salvar-los

Captura de pantalla de la campanya dels Mossos al Facebook on apareix un dels gossos que van haver de ser operat. Captura de pantalla de la campanya dels Mossos al Facebook on apareix un dels gossos que van haver de ser operat. CEDIDA.
Successos J.M. Flores/ Taempus
Dilluns, 28 Novembre 2016 08:34

Els Mossos d'Esquadra busquen a través de les xarxes socials la col·laboració ciutadana per enxampar la persona o persones que des de fa algunes setmanes s'han dedicat a escampar per diverses zones de Calafell salsitxes i trossos de carn amb claus i agulles a dintre que han provocat ferides a almenys tres gossos, dos dels quals han hagut de ser intervinguts quirúrgicament per salvar-los la vida. Simultàniament a aquesta campanya, tant els Mossos d'Esquadra com també la policia local han augmentat la vigilància a la zona, amb agents d'uniforme i de paisà, per intentar enxampar l'autor o autors d'aquesta atrocitat. Fonts municipals han reconegut que la policia ja disposa de pistes que han facilitat alguns veïns, tot i que fins ara no s'ha produït cap detenció. La policia local de Calafell ha rebut dues denúncies i els Mossos una tercera, a partir de les quals han començat les investigacions.

Els trossos de carn que amaguen objectes punxeguts van aparèixer al passeig marítim de Segur de Calafell, Mas Mel i per la zona de l'Estany. El primer cas el va donar a conèixer una clínica veterinària després d'atendre un dels animals afectats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: