Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos detinguts i 1.400 plantes de marihuana comissada a l'interior d'una casa de Valls

Els Mossos d'Esquadra van trobar una pistola a dins l'immoble i un dels dos individus ha ingressat a la presó

Marihuana comissada en una casa de Valls en el marc d'una operació dels Mossos d'Esquadra contra el tràfic de drogues Marihuana comissada en una casa de Valls en el marc d'una operació dels Mossos d'Esquadra contra el tràfic de drogues MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 02 Juny 2023 18:35

Dos homes de 33 i 46 anys han estat detinguts aquest dijous 1 de juny a Valls com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Els individus, un dels quals acumula una quinzena d'antecedents policials, eren a l'interior d'un immoble on els Mossos d'Esquadra també va trobar 1.422 plantes de marihuana, prop de 300 de les quals en un espai d'assecatge. El cos policial atribueix als detinguts, a més, un delicte de defraudació elèctric i un altre de tinença d'armes. A banda de la marihuana, els agents van comissar una pistola i material per al cultiu de les plantes, com ara 59 làmpades, 3 aparells d'aire condicionat, 4 filtres, 50 transformadors, ventiladors i extractors.

L'operatiu policial es va fer després de confirmar l'existència d'una possible plantació de marihuana a l'interior d'una casa ubicada al camí de les Hortes de Valls. A primera hora del matí, els investigadors van accedir-hi amb el suport d'efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la Unitat de Seguretat Ciutadana.

Els detinguts han passat aquest divendres al migdia a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls, que ha decretat l'ingrés a presó d'un d'ells i la llibertat amb càrrecs de l'altre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: