Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un grup d'encaputxats assalten dos domicilis de Figuerola i Alcover a plena llum del dia

Els Mossos detenen un dels implicats i mantenen oberta la investigació per localitzar la resta dels lladres

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 03 Mai 2023 15:47

Un grup de tres o quatre persones van assaltar aquest dimarts a la tarda dos domicilis aïllats de Figuerola del Camp i Alcover per robar-hi. Ho van fer encaputxats i a plena llum del dia, entre dos quarts de quatre i les quatre de la tarda. El primer robatori es va produir en una casa de Figuerola del Camp, on hi havia el propietari a dins i van fugir. Més tard van entrar en un altre domicili d'Alcover. Poca estona després i prop del lloc dels fets, els Mossos d'Esquadra van detenir un dels implicats, un home de 29 anys. L'arrestat passarà aviat a disposició judicial com a presumpte autor dels robatoris amb intimidació i la investigació continua oberta per localitzar la resta dels assaltants.

La policia va desplegar un dispositiu de captura dels lladres durant la tarda d'aquest dimarts, amb les unitats ARRO i l'helicòpter, que va permetre localitzar l'únic detingut, fins al moment. Els lladres es van endur alguns objectes en un dels assalts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: