Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Estabilitzat l'incendi a la planta de compostatge de Botarell

Els Bombers de la Generalitat hi treballen amb quatre dotacions aquest dissabte per evitar revifades

Un camió de brossa intenta accedir a les instal·lacions de la planta de compostatge de Botarell, on la matinada de dijous es va declarar un incendi Un camió de brossa intenta accedir a les instal·lacions de la planta de compostatge de Botarell, on la matinada de dijous es va declarar un incendi ARIADNA ESCODA / ACN
Successos ACN
Dissabte, 15 abril 2023 18:05

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l'incendi a la planta de compostatge de Botarell. Quatre dotacions remullen les instal·lacions aquest dissabte per evitar revifades. L'avís del foc es rebre poc després de les 04.00 hores de la matinada d'ahir divendres a la planta de compostatge de SECOMSA a la població del Baix Camp. Les flames es concentraven a la zona de fracció vegetal -al pati exterior de la instal·lació- i a la tarda ja es donava l'incendi per controlat, però una revifada va fer activar una desena de dotacions dels Bombers. El telèfon d'emergències 112 va rebre una cinquantena de trucades de la represa a causa de la intensa fumera que sortia del complex, segons va indicar Protecció Civil.

El foc es va declarar en una zona exterior de la planta de compostatge, d'uns 5.700 metres quadrats de superfície. Per contra, no ha afectat les instal·lacions interiors ni ha provocat cap ferit. Els Bombers han explicat que ha cremat tota la matèria orgànica vegetal que emmagatzema la planta (uns 28.500 metres cúbics) i que l'incendi està confinat a les instal·lacions de l'empresa. També han indicat que a banda de la matèria orgànica vegetal que crema a l'exterior, també s'ha incendiat una altra zona coberta amb brossa, i que treballen per evitar que es propagui.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: