Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un incendi crema totalment un pis del Vendrell i quatre persones són ateses per inhalació de fum

Un dels afectats ha estat traslladat a l'Hospital del Vendrell en estat menys greu

Imatge d'arxiu dels bombers treballant en un altre incendi Imatge d'arxiu dels bombers treballant en un altre incendi BOMBERS
Successos ACN
Dimarts, 04 abril 2023 11:23

Un incendi ha cremat totalment un habitatge del Vendrell ubicat al carrer Emili Miró, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat. L'immoble es troba ubicat en un edifici de quatre pisos més baixos i el foc s'hauria produït a la tercera planta. L'avís va tenir lloc dilluns al vespre a les 21.13 hores i fins el lloc s'hi van desplaçar sis dotacions del cos. Quan els serveis d'emergències van arribar-hi el foc ja estava totalment desenvolupat. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), ha informat que quatre persones van ser ateses per inhalació de fum. Tres d'elles van rebre l'alta in situ, mentre que la quarta va haver de ser traslladada a l'Hospital del Vendrell en estat menys greu.

A les 21.41 hores els Bombers van donar el foc per extingit i van iniciar els tasques d'inspecció i ventilació dels immobles afectats pel fum.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: