Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Estabilitzat l'incendi de Roda de Berà, que ha obligat a confinar veïns i a tallar la línia R13 de Rodalies

Quatre afectats lleus per inhalació de fum

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Diumenge, 02 abril 2023 19:29

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabiltizat poc abans de les 19.00 hors l'incendi forestal que aquest diumenge a la tarda s'ha declarat a Roda de Berà i que ha obligat a confinar veïns i a tallar la línia de tren que uneix Lleida i Barcelona per Valls. Segons ha informat el cos, quatre persones han estat afectades lleument per inhalació de fum i es preveu restablir aviat la circulació de trens de la línia R-13. Segueixen a la zona 16 dotacions dels Bombers.

L'avís del foc, que ha cremat a tocar de la urbanització Berà Mar, s'ha rebut a les 17.12 hores. La proximitat de l'incendi ha fet que es confinés el carrer Àries de la urbanització. Tot i que l'autopista AP-7 queda a prop, no hi ha hagut afectacions al trànsit.

El flanc esquerre ha quedat aturat aviat, mentre que el dret ha progressat per l'acció del vent. El cap del foc s'ha aturat a la via del tren, per la qual cosa s'ha interromput el pas de combois i Protecció Civil ha posat en prealerta el pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat). El telèfon d'emergències 112 ha rebut com a mínim 202 trucades alertant de l'incendi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: