Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presó provisional per als tres detinguts per la mort d'un home a Valls

Una quarta persona ha quedat en llibertat amb càrrecs

El jutjat de Valls, en una imatge d'arxiu El jutjat de Valls, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAP
Successos ACN
Divendres, 24 Març 2023 21:11

El jutjat d'instrucció número 3 de Valls ha ordenat presó provisional sense fiança per a dos homes i una dona detinguts pels Mossos en relació a la mort d'un altre home al municipi. La titular del jutjat ha pres declaració a tots tres aquest divendres i la causa està oberta per delicte d'homicidi, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. També ha pres declaració a una quarta persona, una altra dona que ha quedat en llibertat provisional amb obligació de comparèixer cada setmana al jutjat.

El cos de la víctima va ser trobat dimarts, i el mateix dia hi va haver el primer detingut. El segon es va detenir l'endemà i una de les dues dones el dijous. Fins ara no havia transcendit que hi havia hagut una quarta detenció.

La víctima era un home de 45 any amb problemes d'addicció a les drogues. El seu cos va aparèixer als baixos d'un bloc del carrer de l'Església. Els investigadors van verificar que presentava signes de violència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: