Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 'rave' de Sarral finalitza amb 31 denúncies i tres detinguts

Els Mossos d'Esquadra asseguren que entre 800 i 1.000 persones han participat en la festa il·legal

Un dels controls policials que els Mossos d'Esquadra han establert al llarg del cap de setmana per controlar la rave de Sarral Un dels controls policials que els Mossos d'Esquadra han establert al llarg del cap de setmana per controlar la rave de Sarral CEDIDA
Successos ACN
Dimarts, 21 Febrer 2023 20:27

Els Mossos d'esquadra han donat per finalitzat el dispositiu policial arran de la festa il·legal de Sarral, a les 16:15 h, d'aquest dimarts. La 'rave' va començar divendres passat, tot i que dijous alguns vehicles ja havien accedit al terreny de difícil accés, a la zona del bosc del Cano. Segons la policia, hi ha participat entre 800 i 1.000 persones amb 250 vehicles. Els Mossos han identificat un total de 115 persones i 57 vehicles. S'han efectuat 31 denúncies, 23 per conduir sota els efectes de les drogues, quatre per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques i quatre denúncies més per tinença de substàncies estupefaents. Al llarg dels quatre dies també s'han fet tres detencions.

Dues detencions han estat per atemptat i desobediència als agents de l'autoritat (dos homes de 21 i 24 anys) i una tercera per un delicte contra la seguretat del trànsit, un home de 32 anys arrestat al Pla de Santa Maria (Alt Camp) després de donar positiu en consum d'alcohol i drogues. D'altra banda, una dona i un home de 19 i 20 anys respectivament, estan investigats com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues.

Dos homes, presumptes organitzadors

Pel que fa als presumptes organitzadors de la festa, s'han identificat tres vehicles carregats amb material divers, com equips de so, altaveus i elements d'il·luminació. També dos homes de 26 i 28 anys. S'han obert diligències que seguidament es tramitaran per a l'obertura d'un expedient sancionador.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: