Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una 'rave' il·legal congrega centenars de persones en una zona boscosa de Sarral

Els Mossos detenen una persona i controlen els accessos per evitar l'arribada de més participants

Agents dels Mossos d'Esquadra parlant amb un conductor en un dels controls fets a Sarral per evitar que més persones accedeixin a la festa il·legal Agents dels Mossos d'Esquadra parlant amb un conductor en un dels controls fets a Sarral per evitar que més persones accedeixin a la festa il·legal CEDIDA
Successos ACN
Dissabte, 18 Febrer 2023 14:05

Els Mossos d'Esquadra controlen des d'aquest divendres una festa il·legal que està congregant centenars de persones a la zona de la Font de l'ermita dels Sants Metges, a Sarral (Conca de Barberà). Un dispositiu policial limita l'accés a les diverses vies que condueixen fins a la 'rave' per impedir l'arribada de més participants. També s'ha intervingut material per a la festa. Els Mossos han detingut una persona per atemptar contra els agents de l'autoritat després que no s'aturés en un control i colpegés un agent, que ha quedat ferit lleu. El dispositiu es coordina amb la policia de les regions limítrofes i es preveu mantenir-hi la presència d'agents fins que s'acabi.

L'alcaldessa de l'Ajuntament de Sarral, Maria Victòria Cañís, ha detallat en declaracions a l'ACN que el poc fort d'arribada de gent ha estat fins aquesta nit. Els participants ara es dirigeixen fins al poble i van fins a la zona caminant.

Es tracta d'un espai de conreus sense cap edificació i el consistori està preocupat per l'efecte que tindrà sobre els cultius.

Més de 500 participants

Segons el regidor de Serveis de l'Ajuntament de Sarral, Pau Moreno, calculen que hi ha entre unes 500 i 1.000 persones a la festa il·legal que provenen d'arreu d'Europa, com de França, Itàlia o Bèlgica. Moreno també ha explicat que hi ha un centenar de vehicles aparcats a la zona del bosc del Cano, on des d'aquest divendres a la nit s'hi està celebrant la festa. Tot i els controls dels Mossos d'Esquadra en diferents accessos per evitar que hi accedeixi més gent, l'edil ha lamentat que hi arriben per altres punts. "Aquesta zona és la més directa, però hi entren pels camins de les pedanies de Montbrió i Vallverd", ha concretat.

El regidor preveu que la festa continuarà tot el cap de setmana i que els participants no marxaran fins dilluns. "Hi ha hagut algun insult amb la policia, però no ha passat d'aquí", ha explicat Moreno, ja que els mossos impedeixen els pas de vehicles, malgrat que hi deixen passar a les persones que van a peu. Aquest dissabte a la tarda, han estat varis els conductors que s'han acostat al control per accedir a la festa, entre ells un grup de joves francesos.

A més, un camió també ha intentat arribar-hi aprofitant que una de les patrulles s'han mogut de lloc. Tot seguit, els agents l'han aturat més endavant i li han fet les proves d'alcoholèmia i drogues. A banda, el regidor ha recordat que ja van viure una altra fesa il·legal fa uns anys en una àrea propera al municipi de Solivella.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: