Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denunciats diversos basars de Valls per vendre productes sense un control de qualitat i de seguretat

La Guàrdia Civil decomissa més de 1.300 articles i joguines valorats en més de 15.000 euros

La Guàrdia Civil ha intervingut més de 1.300 productes de basars de Valls perquè no estaven etiquetats en les llengües oficials de l'Estat La Guàrdia Civil ha intervingut més de 1.300 productes de basars de Valls perquè no estaven etiquetats en les llengües oficials de l'Estat GUÀRDIA CIVIL
Successos ACN
Dijous, 26 Gener 2023 20:37

La Guàrdia Civil ha denunciat diversos basars de Valls perquè alguns productes els mancava la documentació duanera per localitzar la seva traçabilitat i importació legal. També els han advertit d'irregularitats en la seguretat de joguines al no estar etiquetades amb les llengües oficials de l'estat. Els agents han interposat denúncies per la venda de tabac, de pipes d'aigua i de pirotècnia sense autorització. També han sancionat alguns comerços per irregularitats a l'expedició i requisits del tiquet de compra.

En total s'han intervingut 1.373 productes i joguines valorats en més de 15.000 euros. Aquests articles incomplien la normativa legal respecte a la seguretat a les joguines, la venda de tabac i també d'articles pirotècnics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: