Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un incendi obliga a desallotjar 200 persones d'un hotel del Vendrell a la nit de Cap d'Any

El foc afectava dos quadres elèctrics i els bombers van desallotjar preventivament hostes i treballadors de l'Hotel Sant Salvador, que van poder tornar a la 01:45h

Imatge d'arxiu de l'Hotel Sant Salvador, al Vendrell Imatge d'arxiu de l'Hotel Sant Salvador, al Vendrell ARXIU / GOOGLE MAPS
Successos ACN
Diumenge, 01 Gener 2023 12:56

Al Vendrell, els Bombers van ser alertat a les 23.18 hores d'aquest dissabte 31 de desembre per un incendi en una caseta d'obra aïllada de l'edificació de l'Hotel Sant Salvador, al carrer Llobregat del nucli marítim de Sant Salvador. El foc afectava dos quadres elèctrics. Es van desallotjar preventivament unes 200 persones, entre hostes i treballadors. A les 1.45 hores es va donar el foc per apagat i una mica abans tothom va poder tornar a les habitacions.

Amb la càmera tèrmica es va fer una revisió i es van descartar punts calents. Hi van treballar sis dotacions de Bombers, així com efectius dels Mossos d'Esquadra, Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i Protecció Civil, que va fer gestions amb la companyia elèctrica per al tall del subministrament elèctric per facilitar les tasques d'extinció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: