Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos ferits greus per una topada frontal entre dos turismes a la C-14 a Montblanc

L'accident ha deixat cinc afectats més de menor gravetat

Imatge d'arxiu de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona Imatge d'arxiu de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Diumenge, 18 Desembre 2022 19:05

Una col·lisió frontal entre dos turismes aquest diumenge a la tarda a la C-14 al seu pas per Montblanc ha deixat dues persones ferides greus i cinc més de menor gravetat. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, la topada ha tingut lloc a les 16.42 hores al punt quilomètric 33 de la via. Els ferits greus són un home i una dona que els serveis d'emergència han traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on també ha acabat una tercera persona en estat menys greu. Els altres afectats –dos adults i dos menors– han acabat a l'Hospital Sant Joan de Reus amb pronòstic menys greu.

Arran de la topada s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut d'excarcerar la dona que ha resultat en estat greu d'un dels turismes. Els Bombers han informat que hi ha hagut tres vehicles implicats en l'accident.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: