Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un conductor en un accident de trànsit a Montblanc

El cotxe de la víctima ha sortit de la via per causes que s'investiguen

Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 23 Novembre 2022 21:18

El conductor d'un automòbil ha mort aquest dimecres en un accident de trànsit a Montblanc, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els fets han tingut lloc cap a les set de la tarda al quilòmetre 0,80 de la carretera C-241d. Per causes que s'investiguen, el cotxe que conduïa la víctima ha sortit de la via. L'home viatjava sol.

En el que va d'any han mort 148 persones a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 40 dels quals motoristes, segons informa l'SCT que puntualitza que es tracta de dades provisionals. Arran de la incidència s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: