Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

A presó un home que va atracar dos establiments a punta de pistola a Constantí i el Morell

Els Mossos detenen un altre home implicat en un dels dos robatoris

Imatge de les càmeres de seguretat on es veu l'atracador detingut amb una arma de foc Imatge de les càmeres de seguretat on es veu l'atracador detingut amb una arma de foc MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dimecres, 23 Novembre 2022 12:09

Un home de 42 anys va ingressar dilluns a presó com a presumpte autor de dos robatoris amb intimidació a punta de pistola al Tarragonès. També se l'acusa del furt d'ús d'un vehicle. La investigació dels Mossos va començar després de l'atracament amb arma de foc en una gasolinera de Constantí. El lladre va entrar a cops a la botiga de la benzinera i va intimidar la treballadora amb l'arma. Es va endur la recaptació de la caixa i va fugir a peu, amb un company que l'esperava a fora i vigilava. Aquest segon implicat és un home de 37 anys a qui els Mossos també han detingut a Tarragona. L'endemà d'aquesta detenció el principal investigat va atracar un establiment comercial a Morell i al dia següent el van poder detenir.

El primer atracament es va produir el 29 d'octubre. Arran de la investigació iniciada, els Mossos van detenir dijous passat el segon home implicat en el robatori de la benzinera de Constantí, el que esperava al carrer i feia tasques de vigilància. Divendres passat, a la tarda, el principal investigat va atracar amb el mateix modus operandi un comerç del Morell. Va entrar i va intimidar la treballadora amb una arma de foc i es va endur la recaptació de la caixa. Després va fugir en un vehicle que havia robat el dia abans al barri Mas Abelló de Reus (Baix Camp), aprofitant que tenia les claus posades.

Els Mossos, dissabte, van localitzar el vehicle robat, que estava estacionat a Constantí. Davant la possibilitat que l'arrestat portés una arma de foc, van establir un dispositiu policial a la zona i van detenir l'atracador quan es disposava a obrir el vehicle sostret amb les claus.

El primer dels detinguts ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona. Per al principal investigat el jutge ha decretat l'ingrés a presó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: