Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Protecció Civil aixeca el confinament a l'Aeroport de Reus i manté només el del polígon de Constantí

Els Bombers constaten la millor en els mesuraments de l'aire

Un camió de bombers al polígon industrial de Constantí durant l'activiació de l'emergència del Plaseqta per foc en una fàbrica de sofre Un camió de bombers al polígon industrial de Constantí durant l'activiació de l'emergència del Plaseqta per foc en una fàbrica de sofre MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Dilluns, 07 Novembre 2022 22:06

Protecció Civil ha anunciat cap a dos quarts de nou de la nit l'aixecament del confinament a l'aeroport de Reus i a la zona compresa entre aquesta infraestructura i les carreteres TV-7211 i C-14. Així es continua mantenint el confinament al polígon de Constantí entre l'empresa Afepasa, on aquesta tarda hi ha hagut l'incendi que ha obligat a activar el pla Plaseqta, i el carrer Dinamarca, però és l'única zona que queda afectada. Els Bombers han donat l'incendi de la fàbrica de sofre per estabilitzat i han permès abandonar el polígon a les persones que es trobaven a les indústries ubicades des del carrer Dinamarca en direcció al municipi, cap al sud.

El cos d'extinció d'incendis ha seguit monitorant el fum del foc i fent control de l'àrea d'operacions, on han seguit traient palets de la fàbrica a l'exterior per apagar-los. També s'ha ventilant el fum de les naus afectades. 27 dotacions dels Bombers han pres part de les tasques d'extinció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: