Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Protecció Civil confina part del municipi de Reus i l'aeroport per l'incendi de Constantí

Un canvi de direcció del vent manté també el confinament al polígon de Constantí

Dotacions dels cossos de seguretat treballant en l'incendi que s'ha produït a l'empresa d'AFEPASA al polígon de Constantí Dotacions dels cossos de seguretat treballant en l'incendi que s'ha produït a l'empresa d'AFEPASA al polígon de Constantí CEDIDA
Successos ACN
Dilluns, 07 Novembre 2022 20:19

Protecció Civil adverteix que el canvi en la direcció del vent, manté activat el Plaseqta per l'incendi de la fàbrica de sofre de Constantí i s'amplia el confiament a una part del municipi de Reus i a l'aeroport. Es tracta d'una zona industrial i d'una zona on hi ha alguns masos. També s'ha desviat un vol de Ryanair entre Dublín i Reus que havia d'aterrar a les 20:05 hores. Continua el confinament al polígon de Constantí on s'ha produït l'incendi i a la zona del terme municipi delimitada per la carretera TV-7211. Renfe també ha suspès preventivament la circulació de trens entre Reus i Constantí per l'incendi a l'empresa AFEPASA.

Els Mossos i la Policia Local de Constantí han acordonat l'accés a la zona de l'incendi i també han restringit el pas al polígon industrial on hi ha la fàbrica d'AFEPASA. Durant la tarda s'ha mantingut tallada al trànsit la carretera TP-7225 entre la cruïlla de la C-14 i la C-422, i també la TP-7225 a Reus, entre l'enllaç amb la C-14 i l'enllaç amb la C-422.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: