Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fàbrica de sofre de Constantí assegura que una deflagració per un foc elèctric ha causat l'incendi

Els responsables de la planta diuen que l'incendi no afecta cap treballador, però el SEM atén dos ferits lleus

Imatge aèria d'AFEPASA (Azufrera y Fertilizantes Pallarès), l'empresa de sofre del polígon Constantí on s'ha produït un incendi Imatge aèria d'AFEPASA (Azufrera y Fertilizantes Pallarès), l'empresa de sofre del polígon Constantí on s'ha produït un incendi GOOGLE MAPS
Successos ACN
Dilluns, 07 Novembre 2022 17:57

AFEPASA (Azufrera y Fertilizantes Pallarès), l'empresa de sofre del polígon Constantí on s'ha produït un incendi, assegura que el foc "està controlat" i que no ha provocat "cap afectació a la salut pública". Els fets s'han produït poc després de les 14.15 h. Un foc elèctric ha provocat una deflagració a la part de la fàbrica i el posterior incendi a les instal·lacions de la fàbrica de sofre. El foc ha generat una columna de fum fosc "que s'ha dissolt a l'atmosfera sense cap mena de perill", assegura l'empresa en un comunicat. AFEPASA "lamenta l'incident i l'alarma generada" i assegura que "segueix tots els protocols de seguretat del sector". L'empresa diu que no hi ha hagut danys personals, però el SEM ha atès dos ferits lleus.

Des d'AFEPASA asseguren que equips propis de l'empresa han fet les primeres "tasques de contenció" abans de l'arribada dels Bombers de la Generalitat i que el fum negre que s'ha vist després ha estat conseqüència del refredament de les cendres durant l'extinció. Setze dotacions continuen "remullant" la zona per evitar "incidències posteriors", segons relata el comunicat enviat per l'empresa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: