Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Donen l'alta als dos treballadors ferits en una deflagració al complex industrial de Repsol a Tarragona

Un dels operaris ha patit cremades de segon grau i l'altre, un cop al genoll i cremades lleus

Imatge aèria d'arxiu de la refineria de Repsol des de dalt de la torre de buid, durant la parada Imatge aèria d'arxiu de la refineria de Repsol des de dalt de la torre de buid, durant la parada ELOI TOST / ACN
Successos ACN
Diumenge, 06 Novembre 2022 19:12

Els dos treballadors ferits aquest diumenge al matí en una deflagració al complex industrial de Repsol a Tarragona ja han rebut l'alta hospitalària. L'incident s'ha produït a les 08.45 hores durant els treballs de posada en marxa de la unitat Isomax de la refineria quan s'ha produït una fuita d'hidrogen en una brida i la seva posterior inflamació, segons ha informat la companyia en un comunicat. "Els sistemes contra incendis han funcionat correctament i les flames han estat immediatament sufocades", ha precisat Repsol. No obstant això, dos operadors de planta han resultat ferits i han estat traslladats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Un d'ells ha patit cremades de segon grau i l'altre, un cop al genoll i cremades lleus.

"Repsol lamenta profundament els danys personals d'aquest incident i expressa el seu suport a les famílies dels ferits", ha continuat la multinacional energètica i petroquímica, que ha comunicat "immediatament" els fets a les autoritats i ha obert una investigació per aclarir les causes del succés.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: