Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a Salou

Els fets han passat cap a les quatre de la matinada al carrer Valls, prop d'una zona d'oci

Començament del carrer Valls a Salou, on ha mort un noi aquesrta matinada a conseqüència d'una agressió Començament del carrer Valls a Salou, on ha mort un noi aquesrta matinada a conseqüència d'una agressió CEDIDA
Successos ACN
Dimarts, 01 Novembre 2022 10:51

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home aquesta matinada a Salou. Els fets han passat aquest dilluns cap a les quatre de la matinada, quan els Mossos han rebut l'alerta de la presència d'un cos greument ferit al carrer Valls, prop d'una zona d'oci. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat fins al lloc, però no ha pogut fer res per salvar-li la vida, segons han detallat els Mossos d'Esquadra. Els cossos policials desconeixen les circumstàncies de la mort i l'autor de l'agressió. El crim l'investiga la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) i es troba sota secret de sumari.

El director de l'hotel Salou Beach, Raul Casalini, ha explicat que l'home mort ha caigut davant del seu establiment i que el recepcionista es pensava que estava ebri, ja que venia de la zona d'oci del municipi, a tocar del carrer Valls. Segons ha detallat Casalini, el treballador ha trucat immediatament al 112 quan ha vist que l'individu estava ple de sang. "El noi amb prou feines parlava, nosaltres hem fet la nostra feina trucant als Mossos com més aviat millor. Fins a les nou de matí el carrer ha estat tallat pel dispositiu policial", ha dit. "No és agradable trobar-se això, és un accident greu per la imatge que volem donar a Salou, de destí de turisme familiar", ha afegit el responsable hoteler.

L'Emma i la Maria, dues clientes d'aquest hotel, s'han trobat amb el cadàver estès a terra quan tornaven de festa i amb el carrer tallat pels cossos policials i d'emergències. Elles han assegurat que no han vist cap baralla ni situació conflictiva per la zona d'oci durant la matinada d'aquest dimarts. "Estava tot molt tranquil, no hi havia mal ambient, quan hem arribat no enteníem res, i hem dit fins aquí la nit", han afirmat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: