Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos investiguen el robatori de documents històrics al Monestir de Poblet

Els treballadors de l'arxiu de la comunitat monàstica avaluen el material robat per presentar una denúncia

Imatge d'arxiu d'un grup de joves dins del recinte del Monestir de Poblet, a l'esperar de començar una visita guiada a l'Arxiu Tarradellas Imatge d'arxiu d'un grup de joves dins del recinte del Monestir de Poblet, a l'esperar de començar una visita guiada a l'Arxiu Tarradellas MAR ROVIRA / ARXIU / ACN
Successos ACN
Dilluns, 31 Octubre 2022 15:25

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori de documents històrics al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet, a la Conca de Barberà, segons ha avançat TV3 i confirmat fonts policials a l'ACN. Segons aquestes mateixes fonts, el robatori amb força hauria passat aquest cap de setmana i a hores d'ara els treballadors de l'arxiu de la comunitat monàstica estan avaluant el material robat per denunciar els fets.

La Unitat Central de Patrimoni Històric es farà càrrec de la investigació, un cop es determini el valor de la documentació històrica robada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: